Tänä aamuna kuumemittari näytti tasan 37,0. Äiti opetti ollessani pieni, että 37,2 ja yli on kuumetta, kun taas sitä alemmat mutta normaalilämpöä ylemmät lukemat ovat "lämpöä", ja yksi kuumeeton päivä täytyy olla ennen kuin pitää mennä kouluun. Kreivin aikaan, sillä huomenaamuna pitäisi olla ensimmäinen luento kurssista Tsekin historia, kulttuuri ja talous.

Mitä sitten olen oikeastaan tehnyt viimeisen parin päivän aikana? No katsellut ainakin ikkunasta...

Vastapäisen talon, A04:n, seinä

Laajempi näkymä. Kaukaisuudessa siintää lisää samanlaisia kerrostaloja. Omani ja vastakkaisen talon välissä on yksikerroksinen rakennus, jossa sijaitsee mm. opiskelijabaari Terč. Terč on alueen kahdesta baarista se, jossa tupakointi on kielletty - harvinaisuus tässä maassa.

Sain myös luettua tsekkiläisen kirjallisuusklassikon, Bohumil Hrabalin Palvelin Englannin kuningasta, joka oli oikeastaan aika puuduttava ja omituinen, eli ihan sopivaa luettavaa kipeenä. Lisäksi sain katsottua läpi arvosanat, joita olin kerännyt vuodenvaihteen tenttikausilla TKK:n kursseilta, ja olin aika positiivisesti yllättynyt. Kurssi, jota olin eniten kammonnut ja pitänyt esteenä valmistumiselle heti virkamiesruotsin jälkeen - Laskentatoimi ja kannattavuus - oli mennyt läpi nelosella, ja muistakin kursseista oli tullut kolmosta ja nelosta. Tästä on hyvä lähteä.

Ulkona sataa valtavia lumihiutaleita.